Diensten

Nota Bene Almere neemt u graag het werk uit handen als het gaat over geschreven tekst. Een pakkende tekst voor uw brochure, een persbericht of advertentietekst. Een portret schrijven of een artikel. Een tekst voor uw website of scenario/voice over van uw bedrijfsfilm.

Notuleren

Notuleren is een vaardigheid die vaak onderschat wordt. Medewerkers moeten het naast hun dagelijkse taken doen en komen vaak niet toe aan het uitwerken van de notulen. Soms wordt er pas op het laatste moment bedacht dat er een verslag van een bijeenkomst gemaakt moet worden. Dan is het fijn dat u een professional kunt inschakelen die door 30 jaar ervaring in elke setting haar werk kan doen, zich niet gek laat maken en het als haar uitdaging ziet om zelfs van de meest chaotische bijeenkomsten een coherent en overzichtelijk verslag te maken. Nota Bene Almere is zeer flexibel inzetbaar. Meestal lukt het om u zelfs op korte termijn te helpen. Als u Nota Bene Almere inschakelt bent u verzekerd van een vakkundige, onafhankelijke verslaglegging.

Schrijven, redigeren & corrigeren

Van begin tot eind kunt u uw tekstklus uitbesteden aan Nota Bene Almere. Ik doe alles wat nodig is: onderzoek, interviews, schaven en schrappen aan de tekst om tot het optimale eindproduct te komen.

Aanvullende diensten

In deze visuele tijd is een tekst niet altijd genoeg om uw boodschap over het voetlicht te brengen. Een combinatie van tekst en beeld is sterker en bereikt niet alleen

Partners