Laat uw teksten redigeren door een professional 

Heeft u een document, verslag of boek geschreven en twijfelt u over de kwaliteit van de tekst? Denkt u dat het nog soepeler, compacter of overtuigender kan?

Nota Bene Almere heeft jarenlange ervaring met tekstredactie. Mijn expertise zet ik graag voor u in. Een frisse blik op uw tekst doet wonderen!

Als u mij een bladzijde uit uw document toestuurt, kan ik snel inschatten wat uw tekst nodig heeft. Soms kan er volstaan worden met verbetering van spelling en interpunctie. Het kan ook zijn dat er meer grondige redactie nodig is of dat het beter is om de tekst te herschrijven. Als ervaren tekstredacteur doe ik wat nodig is om uw verhaal beter over het voetlicht te brengen. De essentie van uw tekst blijft gewaarborgd. Nota Bene Almere haalt het beste uit uw tekst!

Het resultaat

Een tekst die

compact is

goed loopt en soepel leest

vrij is van overbodige zinnen en woorden

grammaticaal goed in elkaar steekt

geen spelfouten bevat

uw doelgroep aanspreekt

Teksten die u kunt laten redigeren

Nota Bene Almere doet de redactie van alle soorten teksten zoals:

Ambtelijke nota’s en rapportages

Jaarverslagen

Juridische documenten

Boeken (fictie & non-fictie)

Offertes

Brochures

Wetenschappelijke artikelen en scripties;

Onderzoeksrapporten

Mijn werkwijze

Als u mij een (gedeelte van) uw document toestuurt, kan ik inschatten wat er nodig is om uw tekst op te knappen. Uiteraard wordt uw document altijd strikt vertrouwelijk behandeld. Bestaat uw document uit meer dan 10 A4-tjes dan redigeer ik 1 pagina als proef.
Zo kan ik u een offerte op maat aanbieden. 

Uit ervaring weet ik dat redigeeropdrachten urgent kunnen zijn. Daarom is het heel fijn om uw tekst na te laten kijken door een professional die snel en flexibel inzetbaar is. Ook help ik graag collega's met de eindredactie van hun teksten. Als je al lang aan een document werkt, kan een frisse blik helpen om de puntjes op de i te zetten. 

Het tarief voor het redigeren van teksten is minimaal € 60,- per uur, excl. btw.
Dit is afhankelijk van de spoed van de opdracht.  

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u weten wat ik voor u en uw teksten kan betekenen? Neem contact met mij op. U kunt mij bellen op 06-41661755 of stuur een e-mail naar info@notabenealmere.nl.

"Ingrid did a great job in reviewing my thesis report of my Information Technology studies at the InHolland University of Applied Science. She has worked on the drafts very thoroughly and with a close eye for detail, while staying focused on the big picture. Her constructive and to-the-point suggestions have lifted my report to a higher and professional level."

Alexander Zlatinov